Our Blog

Read our latest writings.

Taken (Tasks)

Taken, in de app ook wel tasks genoemd. Hier volgt de beschrijving hoe u deze functie het beste kunt gebruiken.

Lars Peeters
Written by Lars Peeters
Last updated 7 maanden ago

Op je task pagina vind je de taken die je uit moet voeren om je doelen te behalen. Die taken zijn onderverdeeld in today en soon. Today betekend dat de taak deze week uitgevoerd moet worden. Gelukkig kan je taken van te voren voor bereiden. Soon betekend dat de taak volgende week uitgevoerd moet worden. Je hebt al wel inzicht in deze taak en daarom kun je dus vast vooruit werken op momenten dat het jou uit komt.

Taken zijn specifiek omschreven. Het is belangrijk dat je je aan deze omschrijving houdt om je doelen te behalen. De taak omschrijvingen kun je afvinken op die manier weet je direct wat er nog gedaan moet worden. Dat helpt als je het bijvoorbeeld in twee zittingen afmaakt. Deadlines kun je zetten door de gewenste datum op de kalender aan te klikken. Daarnaast kun je de taak delegeren via de app. Selecteer gewoon de medewerker die verantwoordelijk is voor deze taak en hij of zij krijgt direct een melding.

Did you find this article helpful?

0 Comments

Geef een reactie

Similar Articles
Instellingen (Settings)

Instellingen ook wel settings in de Rocket Roadmap app. Hier doorlopen we de functies die onder dit onderdeel te vinden zijn.

Statistieken (Stats)

Statistieken, in de app ook wel stats genoemd. Hier volgt de beschrijving waar u deze functie het beste kunt gebruiken.

Stel een vraag
Arrow-up